Carolin Gaastra MSc - Orthodontist

In 2007 heb ik de opleiding tot tandarts aan de Universiteit van Barcelona afgerond. Na 3 jaar als tandarts te hebben gewerkt, ben ik in 2010 gestart met de opleiding tot orthodontist aan de Universiteit van Valencia, welke ik in 2013 heb afgerond.

Ik ben eerst werkzaam geweest in Nieuwegein en Hilversum. Sinds januari 2017 ben ik als orthodontist werkzaam bij Kelderman Orthodontie.

Naast het op peil houden van mijn kennis d.m.v. het bijwonen van congressen, seminars en het volgen van trainingen, vind ik het gebruik van de laatste technologieën in de alledaagse praktijk erg leuk en bovendien belangrijk om behandelingen volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten te kunnen verrichten.

Met name de omgang met patiënten en het samen streven naar het beste resultaat, maakt voor mij het alledaagse werk erg leuk en motiverend.

De samenwerking en het creëren van een gezellige sfeer in de praktijk met collega’s en met patiënten vind ik ook essentieel.

Voor uitgebreide en/of gecompliceerde behandelingen werk ik samen met mijn collega’s, uw tandarts en indien nodig met andere specialisten zoals de kaakchirurg, parodontoloog, kindertandarts, implantoloog en/of endodontoloog.

Geregistreerd Specialist in het Orthodontisch Specialisten Register (BIG)

Voor meer informatie over taakomschrijving, bevoegdheid en deskundigheid van de orthodontist, deze link: allesoverhetgebit.nl/tandartspraktijk/de-orthodontist.

BIG 9909832002

2002-2007
Opleiding tot tandarts aan de Universiteit van Barcelona.
2007-2010
Werkzaam als tandarts.
2010-2013
Specialisatie Orthodontie aan de Universiteit van Valencia.
2013-2016
Waarneming diverse orthodontiepraktijken.
2017-heden
Werkzaam bij Kelderman Orthodontie.